Loading...

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

1. ONLINE PUBLICATIE & PROMOTIEDOELEINDE
1.1 Online publicatie door Allunga Fotografie
Het werk van Allunga Fotografie word gebruikt voor social media en promotie doeleinde. Indien de klant wenst dat de foto’s hier niet voor worden gebruikt, dient hij/zij dit voorafgaand aan de fotoshoot schriftelijk bekend te maken middels het aanmeldingsformulier. 

 

1.2 Online publicatie door klant
Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door Allunga fotografie. Andere uitsneden, kleuren en/of bewerkingen zijn niet toegestaan.

Bij online publiceren van de foto’s op social media, zoals Facebook, dient naam en website van Allunga Fotografie ten allen tijde genoemd te worden.

 

1.3 Commerciele doeleinde
Het is niet toegestaan om digitale bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media.

 

1.4 Fotowedstrijden
Het is niet toegestaan om digitale bestanden te verzenden naar fotowedstrijden zonder toestemming van Allunga Fotografie.

 

2. FOTOSHOOT
2.1 Omstandigheden
Het tot stand komen van foto’s is afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden en de emoties van de geportretteerde. Allunga Fotografie heeft hier geen invloed op. Op deze punten zit geen garantie.

 

2.2 Aansprakelijkheid
De fotograaf kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door vallen, uitglijden en/of enige ander voorval tijdens een fotoshoot.

 

3. BETALING
3.1 Factuur
De fotoshoot is bevestigd zodra de aanbetaling van 50% is voldaan. De resterende 50% dient uiterlijk een week na de fotoshoot te zijn voldaan.

 

3.2 Betaling nabestellingen
Foto’s uit de galerij voor een nabestelling, mogen niet gebruikt worden tot de betaling van de extra foto’s is voldaan.

 

4. LEVERING & NABEWERKING 


4.1 Eindresultaat
Allunga Fotografie werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen en correcties.
Het is mogelijk dat de klant op zijn/haar beeldscherm de kleuren of helderheid van de foto’s anders ervaart.
Allunga Fotografie is om die reden niet verantwoordelijk, wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. De klant heeft in dit geval ook geen recht op een nieuw product, restitutie van de betaling of een andere vergoeding.

 

4.2 Levering
De fotobestanden worden binnen 3 tot 4 weken geleverd op een online galerij. 
Zonder betaling van de fotoshoot, wordt de keuze galerij niet opgeleverd.

4.3 Bewaren van foto’s
Allunga Fotografie bewaard uw digitale foto’s tot maximaal 3 maand. Hierna worden zij verwijderd en is het niet meer mogelijk om deze op te vragen.


5. WEBSITE


5.1 Indien anders is aangegeven, zijn alle teksten en foto’s op de website eigendom van Allunga Fotografie.

Geen enkele afbeelding of tekst van de website www.allungafotografie.nl mag zonder toestemming van Allunga Fotografie gekopieerd of gedupliceerd worden.