Allunga Fotografie bied sinds kort een nieuw soort fotoreportage aan, namelijk: BEDRIJF IN BEELD.

Fotoshoots moeten leuk zijn, dús weg met al die standaard foto’s van bedrijven! Wij vinden het belangrijk dat je kan zien dat beelden ‘echt’ zijn, bij een reportage als deze is het poseren verleden tijd. Je mag best trots zijn op het werk wat je doet, deze passie leggen wij graag vast in deze reportage.

Deze reportage laat op een speelse manier zien hoe het werk binnen het desbetreffende bedrijf er aan toe gaat. Allunga Fotografie loopt een dagdeel mee om de werkzaamheden goed vast te kunnen leggen. Elk bedrijf is uiteraard verschillend, waardoor iedere reportage een ander verhaal met zich mee brengt. Voor zowel grote als beginnende bedrijven is dit een mooie reportage voor bijvoorbeeld een flyer, marketing, poster en een website. Het laat namelijk een realistisch beeld zien wat er achter de schermen in het bedrijf gebeurt. Allunga Fotografie denkt graag met het bedrijf mee en staat voor ieder soort bedrijf klaar!

Jojanneke Last: stem- en zang coaching beet het spits af én wat was het leuk om te doen!

Enthousiast geworden? Allunga Fotografie komt graag langs bij jullie op de werkvloer!

BIB geeft een realistisch beeld van het bedrijf zo als het is. Geen geforceerde foto's maar een aanblik van de daadwerkelijke sfeer en persoonlijkheid van de medewerkers. Zodat de klant direct een gevoel bij het bedrijf krijgt Het brengt ook juist de onzichtbare werkzaamheden in kaart, wat de klant een breder beeld geeft van de diensten

Jojanneke Last
Kathy
Kathy

" Fotoshoots moeten leuk zijn, dús weg met al die standaard foto's van bedrijven".

Allunga Fotografie

Comments

comments