a
  • Bruidsfotografie Kampen
  • Bruidsfotografie Wezep
Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf. Een fotograaf die weet hoe ze emotie vast moet leggen.
Iemand die overal tegelijk is, maar toch niet opvalt.

Je wilt herinneringen kunnen herbeleven, terug kijken in jullie album en het geluk van die dag opnieuw ervaren.

Werkwijze

Door dat wij altijd met 2 bruidsfotografen aanwezig zijn, kunnen we jullie verzekeren van een prachtig totaalbeeld van jullie bruiloft. Als bruidsfotograaf zijn wij werkzaam door heel Nederland, en zelfs daarbuiten!

Voorafgaand aan jullie bruiloft nodig ik, Janneke, jullie uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken jullie dag tot in detail en bespreken waar jullie wensen omtrent de fotografie liggen. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek beslissen we of we samen verder gaan. Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat jullie je bij mij op je gemak voelen.

Tijdens de dag zal ik jullie niet vragen om te poseren of in de camera te kijken. Ik ben geen fan van cheese-foto’s en zal proberen om de spontane momenten te vangen. We leggen alle belangrijke momenten vast en hebben oog voor detail.

Bij het plus en deluxe fotografie pakket zit een pre-wedding loveshoot inbegrepen. Dit is een mooie kans om elkaar wat beter te leren kennen. Daarnaast is dit een mooi moment om alvast aan de camera te wennen.

Tarieven

Basis

8uur fotografie
€1150

Plus

10uur fotografie
€1350

Deluxe

12uur fotografie
€1550
Fotograaf Kampen
Janneke

In 2013 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Hartstikke moe, maar bomvol energie kwam ik ’s avonds thuis. Wat een geweldige dag had ik gehad!

Ik vind het prachtig om de liefde tussen twee mensen, en hun familie, vast te mogen leggen. Ik ben zelf echt een emotie mens en gebruik deze kracht om emotie vast te leggen in prachtige beelden. Mijn lievelingsmoment van de dag is het klaarmaken van de bruid en het eerste moment van elkaar zien. Stiekem pink ik dan soms een traantje mee van achter de camera.

Take Bakker Kapow Fotografie
Take

Bruidsfotografie is supergaaf om te doen en ik geniet dan ook elke keer enorm van een bruiloft. Het is bijzonder om te zien hoe iedereen een bruiloft beleeft en deelt met degene die hen dierbaar is. Als fotograaf is het dan heel mooi, ook een beetje spannend maar vooral ontzettend gaaf om dit vast te mogen leggen.

Ik ben Take en fotografeer sinds mijn 16de, wat begonnen is als hobby is uitgegroeid tot een waanzinnig gave baan. In 2013 heb ik samen met Janneke de eerste bruiloft mogen fotograferen. Het was een super dag en smaakte naar meer. Elke bruiloft is een nieuwe uitdaging die ik graag aanga!

Mark

[ Meer informatie volgt snel ]

a