Bruidsfotografie

Op jullie mooie dag zijn we aanwezig om alle magische, bijzondere, intieme & grappige momenten vast te leggen.
We proberen ons zo onzichtbaar mogelijk door jullie dag te bewegen, maar verliezen daarbij geen moment uit het oog. 
De fotoreportage zal vol staan met spontane mooie momenten, waarbij ook aan de kleinste details is gedacht.Tarieven

Basis

  • 6 uur fotografie // 150-200 digitale foto's, geleverd op een persoonlijke usb // kennismakingsgesprek // reiskosten tot 50km // preview binnen 2 werkdagen // mini fotoalbum
€995

Plus

  • 8 uur fotografie // 200-250 digitale foto's, geleverd op een persoonlijke usb // kennismakingsgesprek // reiskosten tot 50km // preview binnen 2 werkdagen // mini fotoalbum
€1150

Uitgebreid

  • 10 uur fotografie // 250-300 digitale foto's, geleverd op een persoonlijke usb // kennismakingsgesprek // reiskosten tot 50km // preview binnen 2 werkdagen // mini fotoalbum
€1300

Extra mogelijkheden

  • Extra uren fotografie // Upgraden naar professioneel fotoalbum // Tweede fotograaf

Meest gestelde vragen

Wanneer boek ik mijn bruidsfotograaf?

Mijn advies zou zijn om jouw bruidsfotograaf zo snel mogelijk te boeken. De meeste trouwfotografen zitten al vroeg in het seizoen vol voor het hele jaar.

Wat gebeurd er als mijn bruidsfotograaf ziek is?

Het is gelukkig nog nooit voorgekomen, maar het kan. Als ik ziek of verhinderd blijk te zijn op jullie grote dag, zorg ik zelf dat er een fotograaf van dezelfde stijl en tegen hetzelfde budget aanwezig is. Hierover hoeven jullie je geen zorgen te maken.

Wat als het regent?

Voor trouwreportages zijn er tal van mogelijkheden aan binnenlocaties. Wel is het aan te raden om vooraf bij het desbetreffende pand te informeren.

Team Wedding

Teamwork makes the dream work.

Op jullie mooiste dag zijn we altijd aanwezig met twee personen. 
Op deze manier kunnen we jullie verhaal, zo compleet mogen vastleggen. 

Mark

Assistent fotograaf

Ik zou mijzelf omschrijven als avontuurlijk en vrolijk. Ik hou van humor, lekker eten, de natuur & fotografie. In het dagelijks leven werk ik als programmabegeleider op het azc. 's Weekends sta ik op de markt met groente & fruit.

    Janneke

    Fotograaf

    Creatief en avontuurlijk. Dat zijn woorden die bij mij passen. Je kunt me wakker maken voor een prachtig gouden uur, koffie, een goeie reis en lekker eten. Als ik niet aan het werk ben voor Allunga Fotografie, werk ik als groepsbegeleider in de gehandicaptenzorg of ben ik aan het werk als vrijwilliger voor verschillende stichtingen.