Sinds 2006 wordt er op 21 maart wereldwijd ‘Wereld Downsyndroom dag’ (World Down Syndrome Day) gevierd. Op deze dag wordt er aandacht besteed aan mensen met het Syndroom van Down, maar ook aan de mensen die aan hen zorg verlenen.

Het syndroom van Down is een aangeboren afwijking die gepaard gaat met een verstandelijke beperking, typerende uitwendige kenmerken en soms met bepaalde medische problemen. Het wordt veroorzaakt doordat het erfelijk materiaal van chromosoom 21 in drievoud voorkomt (in plaats van in tweevoud). Vandaar ook de datum van 21-3 voor ‘Wereld Downsyndroomdag’. (bron)

Voor wie mij beter kent is het bekend dat ik werkzaam ben als groepsbegeleider in de zorg. Ik vind het fantastisch op mijn werk en mijn grote passie te kunnen combineren. In het kader van Wereld downsyndroom dag heb ik daarom een leuke actie bedacht; ben jij of ken jij iemand met het syndroom van Down? Tot en met 21 Maart geef ik gratis portret fotoshoots weg!

Actievoorwaarden
De fotoshoot is kosteloos en komt inclusief 5 digitale foto’s
De fotoshoot vind plaats in Kampen. Een locatie elders is ook prima, echter worden er dan reiskosten a 0,21cent per km gerekend
De foto’s mogen worden gebruikt voor een blog op de website en/of social media
De fotoshoot dient voor 22 Maart te zijn besproken.
Fotoshoots zijn tot en met Augustus 2019 in te plannen

Voor meer informatie en het boeken van jouw fotoshoot mag je contact opnemen met info@allungafotografie.nl

Liefs,
JannekeComments

comments