Loading...

Een wandeling over de heide

De heide is absoluut een van mijn favoriete stukjes natuur. Sinds ik de heide  bij Hattem heb ontdekt kom ik hier zeer regelmatig. Soms voor een fotoshoot, soms voor een wandeling met de hond. 
Toen gisteren de vorst behoorlijk aan de grond zat en de zon zo mooi opkwam, bedacht ik mij geen moment en reed ik samen met onze teckel pup Ellie, richting Hattem. Onderweg zag alles er al prachtig uit, maar  bij gebied Vuursteenberg was alles nog mooier. Wat was het genieten!

Ik heb mezelf uitgedaagd en alleen mijn Sigma 105mm meegenomen. Er was een moment waarop ik mijzelf afvroeg “waar ben je aan begonnen, had al de lenzen meegenomen!” maar achteraf ben ik blij dat ik de uitdaging ben aangegaan.  Het leverde namelijk een toffe variatie aan foto’s op. Moet ik vaker doen!

Comments

comments