V o o r s t e l l e n…

Mijn naam is Kathy Knijnenberg, 19 jaar oud en kom uit Kampen. Mijn hobby’s zijn fotograferen, reizen, creatief bezig zijn en leuke dingen doen met familie en vrienden.
Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding fotografie op het Landstede in Zwolle, wat betekent dat ik het laatste half jaar stage moet lopen. Hartstikke leuk, want van een stage leer je het vak nóg beter kennen.

Zelf vind ik het fotograferen van pasgeboren baby’s, kinderen en families het leukst. Mijn doel was dus om een stage bedrijf te zoeken die ook veel doet met deze tak van fotografie.
Van het een op het andere moment kwam ik ‘Allunga Fotografie’ tegen op facebook. Toen ik op haar website keek dacht ik: dit is wat ik zoek, hier wil ik stage lopen!

Ik heb een mailtje gestuurd en al snel kreeg ik een enthousiaste mail terug.
Het heeft een aantal weken geduurd voordat het allemaal officieel was, maar nu is het toch echt zo: ik mag de komende maanden stage lopen bij ‘Allunga Fotografie’.
Zelf kijk ik er na uit om veel te leren betreft het fotograferen op locatie, de nabewerking en het omgaan van een model.

Ik heb in ieder geval veel zin in de komende maanden en de kans is groot dat ik er tijdens fotoshoots bij ben!

Comments

comments