Fotoshoot PLAYDATE

O

Fotoshoot PLAYDATE

Toen mijn nichtjes na het avondeten nog even buiten wilden spelen, bedacht ik mij geen moment en liep ik met mijn camera achter hen aan.
Terwijl zij verstoppertje en tikkertje speelden, rende ik tussen hen door met mijn camera. Ik fotografeer kinderen het liefst wanneer zij lekker ongedwongen aan het spelen zijn. Dit levert spontane, unieke en intieme beelden op. We zijn maar een kwartiertje buiten geweest, maar ik heb aardig wat prachtige zwart-wit foto’s kunnen afleveren aan pappa en mamma.

Genieten jullie mee van onze ‘fotoshoot playdate’?

Maken deze foto’s je enthousiast en wil je ook graag een fotoshoot playdate? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak!


Fotoshoot boeken


Spread the word


Facebook


Twitter


Google-plus


Linkedin


Snapchat

error: Content is protected !!