Blog

Fotoshoot met het hele gezin in ‘het Engelse Werk’

 

Een paar weken geleden ging ik met  de familie Manessen naar het Engelse Werk in Zwolle. Er stond een fotoshoot voor het hele gezin gepland.

Het Engelse Werk is een park dat rond 1828 werd aangelegd op de voormalige vestingwerken van de stad Zwolle. Het park is aangelegd in romantische Engelse landschapsstijl, wat een mooi decor vormde voor onze fotoshoot!

Het werd een bijzondere ochtend. De zonnestralen piepten tussen de bomen door en samen met de herfstige kleuren van de bladeren  leverde dit  fantastische plaatjes op.

Tijdens het schieten van de foto’s waren de kinderen heerlijk aan het spelen, waardoor er spontane en ongedwongen taferelen ontstonden. Het gezin kwam zelf met erg leuke ideeën voor verschillende poses en de sfeer was goed.

Terwijl de kinderen zich vermaakten kon ik nog even wat foto’s maken van Joyce en Jelle samen. We liepen met z’n allen over het Engelse werk en we zochten de mooiste plekjes op. Voordat we het wisten, was de ochtend weer voorbij!

Eenmaal thuis gekomen kon ik tijdens het selecteren en bewerken van de foto’s  nog even nagenieten van de gezellige gezinsshoot die prachtige plaatjes opgeleverd heeft!

AllungaFotografie2AllungaFotografie6AllungaFotografie11AllungaFotografie14AllungaFotografie18AllungaFotografie20AllungaFotografie22AllungaFotografie23

 

 

Comments

comments