duo shoots

Een duo shoot is een fotoshoot vol emotie, interactie en plezier. Daar hou ik van!  We maken een combinatie tussen zowel geposeerde foto’s, als spontane momenten. Ik hou niet van statische beelden, mijn foto’s laten zien wie jullie zijn. Het plezier wat jullie beleven en de connectie die er tussen jullie is. 

Als fotoshoot locatie kunnen we gebruik maken van een prachtig natuurgebied, een idyllisch plaatsje of bijvoorbeeld van een oude schuur of kas. Misschien hebben jullie zelf ook wel een heel tof idee.

 

wat klanten zeggen ...

Dankzij Janneke haar spontane en professionele vakmanschap kunnen wij nu genieten van prachtige foto's! We krijgen veel mooie en lieve reacties, heel erg bedankt daarvoor 

Henrike

Bedankt voor de prachtige foto's, de gezelligheid en de heerlijk ongedwongen relaxte sfeer die jij neerzet. Kids hebben ook genoten. Wij genieten elke dag vd mooie foto's!

Klarie


Zojuist een super leuke shoot gehad! Heerlijk weer en super ontspannen. Benieuwd naar het resultaat.

Angela

Informatie

  • Fotoreportage op een door ons samen uitgekozen locatie.
  • De fotoreportage duurt doorgaans tussen de 1 en 1,5 uur
  • Tijdens de reportage blijven we lekker in beweging. We maken een wandeling door het bos, op het strand of door de binnenstad. De fotoshoot heeft een speels en ongedwongen karakter.
  • Wat mijn foto’s kenmerkt is dat ik spontane momenten vang. Verwacht tijdens de fotoreportage niet teveel poseer werk. Over het algemeen wordt er veel geknuffeld en vaak gelachen. Ik hou van pure en authentieke beelden die vertellen hoe het écht is.

tot 2 personen

100
  • 10 Digitale foto's naar wens
  • Online gallerij met keuze tot nabestelling