Newborn Kampen

Mijn 2019 To Do lijstje

Mijn 2019 lijst

2019 is alweer bijna een maand jong. De eerste fotoshoot aanvragen stromen binnen, ontzettend tof. Ook voor 2019 heb ik een wishlist opgesteld. Ik gebruik bewust de term bucketlist niet, volgens wikipedia is dat namelijk een lijst die je maakt met dingen die je nog wilt doen voor het einde van je leven. Iets te zwaar.
Nee, gewoon een leuke lijst met wensen die ik heb voor 2019. En aan het einde van 2019 hoop ik natuurlijk met jullie te delen, hoever de lijst is afgerond.

a
Een fotoshoot in het buitenland fotograferen
Webdesigner
0%

Hoe tof zou het zijn om een mooie loveshoot te kunnen maken in de wilde bergen van Schotland? Of op een prachtige ochtend in de Belgische Ardennen? In 2019 wil ik dolgraag een loveshoot of gezinsreportage in het buitenland maken. Ken jij nog iemand die hier mogelijk in is geinteresseerd? Spread the word!

Meer fotografie binnen mijn werkvak
Webdesigner
0%

Naast mijn werk als fotograaf ben ik werkzaam als groepsbegeleider binnen de gehandicaptenzorg. Ik heb al meerdere fotoreportages mogen maken tijdens mijn werk, maar wil mij hier heel graag nog verder in gaan verdiepen. En hoe tof zou het zijn als deze reportages ook gepubliceerd mogen worden op mijn website?

Mijn kennis omtrent landschapsfotografie uitbreiden
Webdesigner
0%

Al sinds ik mijn eerste camera heb opgepakt, heb ik mijn focus gehad op het fotograferen van mensen. Sinds ik Mark ken en wij samen veel zijn gaan reizen, begint ook landschapsfotografie mij steeds meer aan te spreken. In 2019 lijkt het mij tof om hierin stappen te gaan maken. Misschien een toffe workshop volgen?

Betere teksten leren schrijven. Een workshop of cursus volgen?
Webdesigner
0%

En voor het schrijven van goede teksten geldt het eigenlijk hetzelfde. Ik vind het heerlijk om van mij af te schrijven, maar met mijn Nederlandse spelling laat ik behoorlijke steken vallen. Ik ‘begreep’ het op school al moeizaam, maar heb mij erdoor heen geslagen. Helaas wordt ik nog wel eens aangesproken op grammaticale of spel-fouten in teksten en dan antwoord ik heel stoer dat ik een fotograaf ben, geen schrijver šŸ˜‰ Maar stiekem zou ik het wel heel erg tof vinden om hierin toch wat stappen te maken.


Terug naar blog overzicht

Deel deze blog!


Facebook


Twitter


Google-plus


Linkedin


Snapchat