a
Beelden die vertellen hoe het écht was

Werkwijze

In mijn ogen is newborn lifestyle fotografie een van de meest pure vormen van fotografie. Bij lifestyle fotografie gaat het om het vastleggen van het moment.

Als lifestyle fotograaf leg ik de ‘echte’ momenten tussen jullie vast. Dit zijn momenten die ook in het dagelijks leven ontstaan. We maken ons niet druk om poseren en proberen geen foto’s te maken met een geforceerde lach. Ik probeerde spontane momenten tussen jullie te vangen.

De fotoreportage vind plaats bij jullie aan huis. De fotoreportage duurt doorgaans tussen de 2 en 2,5 uur. Tijdens de reportage volg ik jullie als gezin. Er worden foto’s gemaakt in de babykamer maar ook in de huiskamer. Momenten die kunnen worden vastgelegd zijn bijvoorbeeld tijdens het geven van borstvoeding of de fles, maar ook tijdens het knuffelen met pappa en mamma. Daarnaast neem ik tijd voor detail foto’s. Zodra we de gezinsfoto’s hebben gemaakt focussen we ons op de baby. Deze foto’s kunnen worden genomen in de babykamer, maar ook jullie slaapkamer is vaak erg geschikt.

Voor de reportage neem ik in principe zelf geen materialen mee. Indien gewenst neem ik soms een haarbandje of mutsje mee. Verder focussen ons op de aanwezigheid van de spullen in jullie huis, zodat jullie later terug kijken naar de foto’s en hieruit herinneringen halen.

Tarieven

Basis

€150
  • 10 digitale bestanden naar keuze

Zwanger & Newborn combi

€250
  • Zwangerschapsfotografie een newbornfotografie
  • 20 digitale bestanden naar keuze (10 per reportage)