Over mij
Fotograaf Kampen
Hoi! Mijn naam is Janneke. Ik ben 27 lentes jong en woonachtig in het prachtige Kampen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als fotograaf. Daarnaast werk ik parttime in de zorg. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, lees ik een boek of kijk ik een film. En dan het liefst in de bioscoop natuurlijk 😉
Fotograaf Kampen
Ik ben begonnen met Allunga Fotografie in 2013. Ik mag mijzelf een van de gelukkigen noemen die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Ik vind het heerlijk om daarnaast in de zorg te kunnen werken. Hieronder vertel ik je graag meer over de geschiedenis van Allunga Fotografie.
Het verhaal
2013

Er komt steeds meer vraag naar fotoshoots. Als ik het doe, doe ik het graag goed. Dus ik besluit me in te schrijven bij de kamer van koophandel. Mijn allereerste reportage (ik weet het nog zo goed) was een newborn reportage van de prachtige Roos. Op 3 Januari schrijven ik mij in, en Allunga Fotografie is geboren.

Wat komt er veel op je af als je als jonge ondernemer begint. Ik had nooit gepland om te gaan werken als fotograaf en was dus ook niet voorbereid op succes. Ik ben ontzettend blij dat het allemaal loopt zoals het loopt. Ik kies er bewust voor om mijn werk in de gehandicaptenzorg als baan te houden.Ik vind dit werk zo fantastisch en wil het absoluut niet missen. In mijn vrije uurtjes fotografeer ik. Voornamelijk newborn & gezinsreportages. In deze periode ben ik vooral heel druk om te ontdekken wat het is wat ik precies leuk vind. Ik maak dit jaar een proefreportage voor stichting Early Birds en word aangenomen als vrijwilliger. Ik besluit om het harde werken te belonen en investeer in een nieuwe professionele fullframe camera.

2015
2017

De afgelopen twee jaar groeit Allunga Fotografie harder dan ooit tevoren. Ik ben ontzettend trots en krijg steeds duidelijker waar mijn passie ligt. Sinds eind vorig jaar heb ik besloten om bruidsfotografie op te pakken. Wat is dit geweldig om te doen! Het aanbod in fotoshoots beperk ik dit jaar tot hetgeen waar ik mijzelf comfortabel en goed bij voel. Ik ga voor de fotoshoots waarvan ik vind dat ik de mooiste beelden kan leveren. De website krijgt een mooie update en er worden voor het eerst doelen geschreven.