Wie is Janneke?
IMG_9444
IMG_9467
IMG_9488
Allunga Fotografie

Ik ben een groot voorstander van doen wat je echt leuk vind.
Ik vind het ontzettend belangrijk om van elke dag te genieten. Om werk niet als een must te zien, maar als iets waar je van kan genieten. Iets waar je elke dag van leert, een beter mens van wordt. Iets wat je leven een prachtige invulling geeft. Van 2013 tot 2017 is Allunga Fotografie ontzettend gegroeid. Vooral in dat laatste jaar was het werken aan Allunga Fotografie een fulltime job. Hoewel ik dit heerlijk vondt, lukte het mij niet om mijn energie goed te verdelen tussen mijn werk als woonbegeleider, Allunga Fotografie, vrijwilligerswerk en mijn prive leven. Ik besloot een stapje terug te doen op alle fronten om te onderzoeken wat ik nou eigenlijk echt wilde doen.

Werken in de zorg

Ik kwam erachter dat mijn hart echt ligt bij het zorgen voor mensen. Ik vind mijn werk als groepsbegeleider prachtig, er geeft mij niets zoveel voldoening als wanneer ik mag zorgen voor een ander. Ik besloot dat hier mijn prioriteit ligt.  Ik zie fotografie graag als mijn hobby en ik vind het geweldig als ik zo af en toe een opdracht mag doen. Mijn beschikbaarheid is dan ook afhankelijk van mijn (werk)rooster.

Stichting Early Birds

Omdat ik het belangrijk vind om iets bij te dragen heb ik besloten om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij stichting Earlybirds. Het doel van Stichting Earlybirds is dat we iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. We werken momenteel met ruim 300 vrijwilligers, waarvan zo’n 250 fotografen, voor de stichting, allemaal op vrijwillige basis en met veel liefde.

Take time to make your soul happy

In de tijd die ik nog vrij ben, ben ik graag creatief bezig. Lekker scrappen, kaarten maken en kado verpakkingen knutselen. Daarnaast zit ik graag in de bioscoop, hang ik met mijn neus in de boeken of bezoek ik nieuwe steden. Ik heb al veel van de wereld mogen zien, maar ben nog lang niet uitgekeken.
Op mijn wensen lijstje staan nog Amerika (hoewel ik er al eens ben geweest, wil ik zo ontzettend graag terug!), Thailand & Schotland.