Stage bij Allunga Fotografie #2 door Kathy

STAGE TOT NU TOE

De eerste weken van mijn stage zitten er op. Tot nu toe (en ik denk dat het niet gaat veranderen, haha) heb ik het ontzettend naar mijn zin bij Allunga Fotografie. Geen 1 dag is het zelfde en elke dag leer ik weer wat anders. Ik loop +- 2 dagen in de week stage én ik denk dat het daarom ook extra leuk is. Elke week heb ik iets om naar uit te kijken, namelijk: stage. Daar heb ik mazzel mee, want je moet het absoluut treffen met een stageplek.

Wat ik het állerleukst vind? Fotograferen op locatie en nieuwe locaties ontdekken! Janneke is heel spontaan en kan soms zo van het een op ’t andere moment zeggen: ‘ Kom Keet, we springen de auto in en gaan naar de heide om daar te fotograferen ’. Dat soort momenten vind ik heerlijk, lekker in de buitenlucht fotograferen. En in de praktijk leer je hoe dan ook het meest! Naast het fotograferen mag ik ook al het een en ander achter de schermen doen, denk aan: voorbereidingen treffen voor fotoshoots, nabewerken, teksten schrijven en meedenken voor nieuwe ontwikkelingen op social media.

Wat niet alleen mij, maar ook mensen in mijn omgeving is opgevallen, is dat ik veel meer plezier heb in het fotograferen. Voor dat mijn stage bij Janneke begon, pakte ik nooit snel de camera als het niet nodig was. Maar nu.. fotografeer ik het liefst elke dag! Grappig hoe dat kan veranderen tijdens je stage, wat mij betreft is dat een héél goed teken!

“Geen 1 dag is het zelfde en elke dag leer ik weer wat anders”.

– Kathy Knijnenberg
error: Content is protected !!