Blog

Allunga Fotografie / Bruidsfotografie  / Bruidsfotograaf Jeroen & Tessa

Bruidsfotograaf Jeroen & Tessa

Where to start?! De bruiloft van Jeroen & Tessa stond in het teken van heel veel liefde. Niet alleen voor elkaar, maar ook voor de mensen om hen heen. Gedurende de dag hadden zij zelfs tot in de kleinste details, verrassingen voor hun gasten. Kleine verrassingen om te laten weten hoe belangrijk deze mensen voor ze zijn.

De dag begon lekker rustig aan bij de ouders thuis. Jeroen haalde Tessa hier, de first look vond plaats in de achtertuin. (yes!) Na de first look vertrokken we richting de IJssel, IJVV en het Wilheminabos voor de fotoshoot. Het bruidspaar werd gereden in een heuze oldtimer. Een prachtige klassieker waar het bruidsboeket mooi zichtbaar op was.

In de Broederpoort vond de ceremonie plaats. In plaats van het uitwisselen van de ringen, kozen Jeroen & Tessa voor een lintenceremonie, uitgevoerd door Aireen Wierbos. Tijdens een lintenceremonie wordt de verbintenis gesymboliseerd door het verbinden van de polsen met linten.
Na het gemeentelijk huwelijk vond het kerkelijk huwelijk plaats in de Broederkerk. Gevolgd door een heerlijk diner en feest bij At Sea in Dronten.

Genieten jullie mee van de beelden?
error: Content is protected !!